[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 4 (14.7.2019). Minggu lepas, Artis jemputan kita, Nabila Razali berjaya meneka penyanyi sebenar. Adakah minggu ini Alyah akan berjaya meneka siapa penyanyi atau penyamar.

Untuk episod ke 4 kali ini, Artis undangan yang telah dijemput adalah Alyah yang merupakan seorang penyanyi. Lagu-lagu nyanyian alyah selalu menghiasi ost-ost drama tempatan.

Jadi mampukah dia menggunakan pengalaman yang ada untuk meneka dengan betul ? Tak sabar nak tengok kan.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 4 (14.7.2019)


Oh ya, Ada dua penyiasat jemputan yang turut memeriahan malam ini. Mereka adalah Marsha Milan dan juga Awal Ashaari. haha aku sempat tengok sedutan episod kali ni, memang kelakar dan lawak habis lah. hehe

Tarikh : 24.7.2019
Masa : 9 pm

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 4 





LINK DAH DIUPDATE, REFRESH BANYAK KALI SAMPAI LIVE KELUAR YA.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

Bagi korang yang terlepas episod-episod sebelum ini, korang boleh layan dekat bawah ni ya.

Episod 1
Minggu ke 2
Episod  3

Harap sangat minggu ni persembahan diorang akan menghiburkan kita semua. Korang pun mesti tak sabar nak tengok episod kali ni kan.

Bagi yang pertama kali tengok, rancangan ini sebenarnya merupakan rancangan adaptasi dari program realiti dari Korea. Kiranya ini versi Malaysia.

Program ini juga di hoskan oleh Syuk Hot fm dan juga Sean Lee. Setiap hari ahad akan ditayangkan. Jadi ramai lah yang tunggu setiap minggu untuk tengok rancangan ini.


Post a Comment

Previous Post Next Post