[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 3 (7.7.2019). Malam ini seperti biasa akan bersambung episod ke 3 I Can See Your voice 2019. Minggu lepas memang gempak gila, jadi minggu ni mesti ramai yang nak tengok benda lagi best kan. hehe

Tetamu minggu lepas adalah Khai bahar dan minggu ini, penyanyi Nabila Razali pula yang akan memilih siapa penyanyi sebenar atau penyamar. Mesti lawak kan. hehe

Mungkin ada yang baru pertama kali tengok rancangan ini tak tahu, Hos rancangan ini adalah Syuk Hotfm dan Sean Lee.

Ada 3 penyiasat tetap yang akan membantu artis jemputan membuat keputusan. Mereka adalah Mark Adam, Jihan Muse dan Sealan Paul. Diorang ini akan turut dibantu oleh penyiasat jemputan. Untuk minggu ini kita ada Afieq Shazwan dan juga Ameliath Henderson.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 3 (7.7.2019)


Tarikh : 7.7.2019
Masa : 9 pm

Minggu lepas Khai berjaya meneka siapa penyanyi sebenar. Agak-agak Bella boleh teka tak siapa penyanyi sebenar hari ni? hahaha

Tak sabar nak tengok kan.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 3 (7.7.2019)





LINK LIVE DAH DIUPDATE- TOLONG REFRESH SEHINGGA LIVE MUNCUL YA.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

Harapnya malam ni bestlah kan. Tak sabar nak tengok siapa betul atau salah kan. hehe
Musim kedua ni, rata-rata peserta yang masuk memang terbaik.

Diorang pun sporting jer bila kena menyanyi.
Korang rasa setakat ni, peserta mana yang paling best?

Aku rasa Abang Dim Sum dan Bihun kot. Korang boleh tengok persembahan diorang minggu lepas. Suara diorang memang padu.

Malam ni kita tengok siapa pula yang ada suara power. hehe

Selamat menonton.

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post