[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 6 (28.7.2019). Malam ini akan berlangsung seperti biasa Rancangan I can See Your voice Malaysia 2019 yang telah memasuki minggu yang keenam. Kejap jer masa berlalu kan. hehe

Dalam banyak-banyak episod, yang mana korang rasa best? Minggu lepas, kita ada tetamu undangan, syamel. Dia gagal meneka penyanyi sebenar. Memang sumbang habis persembahan diorang berdua minggu lepas.

Minggu ke 6, tetamu undangan yang akan memeriahkan episod ini adalah Siti Sarah. Aku tengok sedutan dia pun dah meriah. hehe

I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 6


Tarikh : 28.7.2019
Masa : 9 pm

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 6 (28.7.2019)





Tonton episod penuh di sini - Episod 6 Full .

P/s : Tekan f5 dan refresh sampai live muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming terkini.

Agak-agak siti sarah dapat teka tak siapa penyanyi sebenar atau penyamar? haaa, kalau nak tau, kenalah tengok penuh episod kali ini.

Selamat menonton.
SILAKAN SHARE !




Post a Comment

Previous Post Next Post