[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 8 (11.8.2019). Selamat Hari Raya ! hehe. Malam ini macam biasa akan ditayangkan episod ke 8 rancangan ni. Jadi korang jangan lepaskan peluang untuk tengok sambungan episod ini ya.

Minggu lepas kita ada tetamu undangan Floor 88. Meriah gila persembahan mereka dalam i can see your voice 2 ini. Tetapi sayang sebab mereka gagal meneka penyanyi sebenar. Diorang teka penyamar dalam persembahan terakhir mereka.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 8 (11.8.2019)


Hahaha memang padan muka lah. Untung si penyamar tu dapat bawa balik 3k tau. hehe Untuk minggu ini, tetamu undangan kita adalah Haqiem Rusli. Agak-agak, Haqiem dapat teka tak siapa penyanyi sebenar malam ini?

Tarikh: 11.8.2019
Masa : 9 pm

Untuk pengetahuan korang juga, ini kali kedua Haqiem join rancangan ini. Kali pertama dulu masa musim pertama. Masa tu pun adalah orang buat kontroversi dekat dia kan. Kesian dekat Haqiem.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 8 (11.8.2019)






p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

bagi yang terlepas episod ke 7, korang boleh layan di sini.

Tak sabar lak nak tengok aksi diorang malam ni kan. Raya-raya pun kita layan. hehehe Untuk pengetahuan korang, Selain dari Haqiem, minggu ini kita ada  Bell Ngasri dan Fadhlan Hadzhim tau.

Makin meriah lah set kita hari ni.. hehe

Korang sharelah dengan kawan-kawan korang juga yer.. hehe


Post a Comment

Previous Post Next Post