I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 10 FULL. Ahad baru-baru ini, rancangan I can see your voice malaysia musim kedua untuk minggu yang ke 10 telah ditayangkan. Sepatutnya admin share dah dengan korang kan, tapi sebab sibuk sikit jadi sekarang baru sempat admin kongsikan.

Korang sempat ke tengok live yang admin share haritu? haha bagi yang terlepas bolehlayan dekat bawah ni ya. Minggu ini kita ada tetamu jemputan iaitu Sam Bunkface! Kita juga ada Shuib dan Dayah Bakar sebagai penyiasat jemputan.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 10 FULL


Tarikh: 25.8.2019
Masa : 9 pm

Memang kecoh persembahan minggu ini. Jomlah kita tengok dulu.


I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 10 FULL





Tak tahan lah sam ni, salah pilih pulak. haha

Ya, Sam gagal memilih penyanyi sebenar dan dia telah memilih penyamar. Kesian dekat Sam, terkejut tengok muka dia masa duet part last tu. haha

Rugilah kalau korang tak tengok.

Tak sabar nak tengok minggu depan, siapa pula yang akan menjadi juri jemputan kita.

Selamat menonton.

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post