I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7 FULL. Semalam telah ditayangkan rancangan realiti hiburan dari korea tetapi dalam versi Malaysia iaitu I Can See Your Voice di TV3. Ramai yang menonton live streaming dan siaran langsung di tv3 semalam.

Minggu ini dah masuk minggu ke 7 dan tetamu undangan kali ini adalah kumpulan Floor 88. Memang meriah semalam sebab diorang ni memang sporting habis. Ada ja lawak yang diorang buat.

Siap sempat buat pickuplines lagi dekat penyiasat jemputan. hahaha Selain Floor 88, kita ada lagi dua orang tetamu jemputan iaitu Fatin Afeefa dan juga Sherry Alhadad. Bertambah-tambah meriah set kali ni.



I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7 FULL


→  korang boleh tengok episod ke 6 di sini.

Tarikh : 4.8.2019
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas persembahan dan tayangan semalam, korang boleh layan di bawah ini.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7 FULL





Jom like page admin >> ICSYVMY 2 << untuk live streaming.

Amacam? best tak episod kali ni? haha ramai yang kata depa buat episod kali ni best dan lawak. Tak lah hambar sangat kan. hehe

Untuk pengetahuan korang, Floor 88 GAGAL memilih penyanyi sebenar dalam pentas penentuan minggu ini. Hancur habis lagu diorang semalam. hahaha

tulah siapa suruh salah pilih kan. haha. Korang nak tahu peserta mana yang menyanyi sedap? layan dekat atas ni yer. hehe

Tak sabar nak tengok minggu depan pula, tapi Hari Raya Aidiladha ada ker program ni? kalau nak tahu, tunggu kami update dekat page ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post