I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 8 FULL. Semalam telah ditayangkan episod ke 8 rancangan realiti dari korea tetapi versi Malaysia iaitu I Can See Your Voice Malaysia 2019. Rancangan yang paling dinanti-nantikan oleh para peminatnya. Setiap hari ada jer pm admin tanya pasal benda ni.

Hehehe dari situ, kami tahu yang ramai yang meminati rancangan ini. Minggu ini kita ada artis jemputan Haqiem Rusli tau! Selain dia, kita ada Fadhlan Hadzim dan juga Bell Ngasri. Mereka membantu diantara satu sama lain untuk memilih penyanyi sebenar.

Betul atau tidak tekaan diorang kali ini?

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 8 FULL


Bagi yang terlepas episod 7, korang boleh layan di sini.

Tarikh : 11.8.2019
Masa : 9 pm

Kalau terlepas episod 8 boleh lah layan di bawah ni yer.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 8 FULL




Jom join group baru ni >> Kaki Hiburan << untuk live streaming.

Amacam, best tak episod kali ni? Bukan main berhati-hati haqiem rusli kali ni kan. Musimlepas dia kena kecam, jadi kali ni dia rileks sket. hehe

Haqiem pun berjaya meneka penyanyi sebenar lah. Memang terbaik. Kalau dia percaya cakap bell, memang hangus weh.. hahaha

Korang rasa best tak episod kali ni? Aku rasa best sebab suara semua sedap-sedap. hehe Tak sabar pula nak tengok persembahan peserta minggu depan.

Siapakah pula tetamu undangan kita nanti? tunggu pengumuman dari admin ya. Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post