I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 9 FULL. Semalam, ditayangkan episod ke 9 rancangan realiti dari korea tetapi versi Malaysia iaitu I Can See Your Voice Malaysia. Seperti biasa setiap minggu memang ramai akan tercangak depan tv atau dekat blog ni untuk menonton siaran langsung dan live streaming.

Untuk minggu ini kita ada Ella sebagai juri jemputan. Selain itu kita juga ada Dato Ac Mizal dan Amy Mastura sebagai penyiasat jemputan. Memang meriah semalam. Tak tahan nak gelak jer. Agak-agak, Ella dapat tak teka penyanyi sebenar?

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 9 FULL


Jom kita tengok di bawah.

Tarikh : 18.9.2019
Masa : 9pm

Bagi yang terlepas episod 8, anda boleh tonton di sini (klik).

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 9 FULL






Hahaha, amcam best tak episod kali ni? Ramai betul cakap episod kali ni meriah sebab semua sporting. betul ke?

Akhirnya Ella dapat meneka dengan betul penyanyi sebenar. Memang terbaiklah. Dato AC kemain beria-ria nak suh dia pilih kan. haha lawak lah diorang ni.

Kalau korang belum tengok, p tengok dekat atas tu ya.

Siapa pula tetamu jemputan untuk minggu depan yer? haa, kita tunggu nanti admin update ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post