[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 9 (18.8.2019). Malam ini seperti biasa akan ditayangkan rancangan realiti I Can See your Voice Malaysia 2019. Ramai yang tak sabar nak tengok episod kali ini. Katanya ada tetamu jemputan yang gempak dan best.

Korang dah tengok sedutan minggu ni? Kalau dah tengok, mesti dah tahu siapa artis jemputan minggu ni kan. Baik, aku tak mau rahsiakan dah, aku nak bagitau yang tetamu hari ini adalah Ella ! Mampu tak ella meneka siapa penyanyi sebenar hari ini?

Minggu lepas Haqiem Rusli berjaya meneka dengan betul penyanyi sebenar iaitu Ya! Tuan. Memang padu suara diorang berduet kan. Bagi yang terlepas episod minggu lepas, boleh layan dekat bawah di sini.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 9 (18.8.2019)

Tarikh : 18.8.2019
Masa : 9pm

Ada yang cakap, ella dapat teka dengan betul dalam episod ni? tapi macam mana diorang tau? hahaha

Jom kita tengok episod penuh di bawah ni.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 9 (18.8.2019)





p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

Selain Ella, kita juga akan ada Dato Ac Mizal dan Amy Mastura sebagai penyiasat jemputan! Hahaha habislah episod kali ni. Memang barai gelak jer lah kan. hahaha

Dato Ac pula jenis yang pandai buat lawak. Punch Line memang kena ditambah pula dengan Amy mastura. mesti kecoh punya lah. hehe

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post