[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 7 (4.8.2019). Malam ini akan ditayangkan seperti biasa rancangan i can see your voice Malaysia tahun 2019 yang telah memasuki minggu ke 7. Rasa kejap jer masa kan. Dah nak habis dah ker? haha nanti kita cerita pasal ni ya.

Minggu lepas kita ada Siti Sarah sebagai tetamu undangan. Manakala untuk minggu ini, kita ada kumpulan Floor 88 tau. Untuk pengetahuan korang, siti sarah berjaya meneka penyanyi sebenar tau. haaa, minggu ni orang ramai mesti harapkan Floor 88 pun dapat teka dengan betul.

Selain Floor 88, Kita juga ada Fatin Afeefa sebagai penyiasat jemputan bersama-sama dengan Jihan Muse, Seelan Paul dan Mark Adam. Agak-agak, diorang berjaya atau tidak bantu artis jemputan kita kali ni?

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 7 (4.8.2019)


Tarikh : 4.8.2019
Masa : 9 pm

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 7 (4.8.2019)







** Bagi yang terlepas episod keenam, korang boleh layan di sini.

P/s : Tekan f5 dan refresh sampai live muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming terkini.

Tak sabar nak tengok aksi kumpulan Floor 88 malam ni. Aku tengok sedutan pun dah terbahak gelak. Katanya Si Eric tu nak try fatin afeefa, betul ke? hahaha

korang tunggu malam ni tau.

Post a Comment

Previous Post Next Post