I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 13 FULL. Semalam telah ditayangkan episod ke 13 rancangan realiti ini. Memang ramai yang tak sabar nak tengok setiap minggu dan aku nak tanya macm mana perjalanan episod kali ni? best tak?

Kita ada Mark adam sebagai tetamu jemputan minggu ini bersama dengan 3 orang penyiasat iaitu Chef Anis, Lisa Surihani dan jua Nad Zainal. Agak-agak mereka dapat tak teka siapa penyanyi sebenar?

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 13 FULL


kalau nak tahu, jom tengok. Mark dapat teka penyanyi sebenar macam mas idayu minggu lepas atau ikut jejak Sam Bunkface dan Ajai lak ni?

Tarikh : 15.9.2019
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas episod 12 boleh layan di sini (klik).

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 13 FULL




p/s : refresh jika full video tak keluar ya.

Jom join group >> kaki hiburan << untuk live streaming.


Tahniah Mark Adam! anda GAGAL memilih penyanyi sebenar minggu ini. Hahaha ni mesti kes terkesan dengan wajah comel budak tu kan. haha Awal-awal lagi dah konfiden kata dia tak mau sia-sia kan penonton.

Last-last ini pilihan dia. haha

Untuk pengetahuan anda, minggu ini merupakan minggu terakhir I Can See Your Voice musim kedua. Lepas ni tak da dah rancangan ini, kita tunggu pula musim ketiga nanti.

Terima Kasih kerana menonton dengan kami, anda memang terbaik!

Oh ya! nantikan showcase rancangan ini nanti ya!

Post a Comment

Previous Post Next Post