I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 12 FULL. Sabar tuan puan semua! Jangan marah dulu! kita tengok keseluruhan full video dulu ya! ahaha aku sempat buka komen di page i can see your voice malaysia 2 yang aku handle sendiri. Serius aku terkejut! haha ramai nau yang tak puas hati dengan Mas Idayu minggu ni. haha

Katanya, Dia terlalu memperlekehkan peserta dan menyebabkan ramai yang meluat. Tapi betul ke? haaa. Pada minggu lepas kita ada Ajai sebagai tetamu undangan dan dia gagal memilih penyanyi sebenar. Mas Idayu dapat teka atau tidak? jom kita saksikan.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 12 FULL


Tarikh : 8.9.2019
Masa : 9pm

Selain Mas Idayu, kita juga Amanra dan juga Kak Lina Pom Pom sebagai penyiasat jemputan untuk membantu memilih penyanyi sebenar.

Bagi yang terlepas episod 11, anda boleh layan di sini (klik).

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 12 FULL




p/s : refresh jika full video tak keluar ya.

Jom join group >> kaki hiburan << untuk live streaming.

Hahaha dasyat juga mas idayu ni kan. haha tapi aku rasa dia sebenarnya ' in character' ja untuk program ni. Korang tak yah lah ambil hati ya.

Oh ya, untuk minggu ini, Mas Idayu berjaya memilih penyanyi sebenar tau! Setelah dua minggu tetamu kita tak berjaya dan kali ini berjaya juga akhirnya ! Tahniah Mummy!

Agak-agaknya siapa pula tetamu undangan minggu depan ya? kalau nak tahu, jom join group fb kaki hiburan dekat atas tu, nanti admin bagitau ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post