I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 14 (Showcase) FULL. Akhirnya secara rasmi musim kedua i can see your voice Malaysia. Juara keselurahan juga telah dinobatkan. Siapakah dia? Kalau korang pernah tengok episod Ya ! Tuan. haa dialah yang jadi juara keseluruhan kali ni. hehe

Tahniah buat adik Muizz kita yang telah menjadi juara i can see your voice malaysia musim ke dua. Orang tak boleh cakap apa sebab suara dia memang power dan padu!

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 14 (Showcase) FULL


Dalam showcase semalam, kesemua penyanyi sebenar dihimpunkan dan memang seronok dapat dengar balik suara diorang menyanyi di atas pentas kan. hehe

Tarikh : 29.9.2019
Masa : 9pm

Bagi yang terlepas, boleh layan dibawah ni ya.

I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 14 (Showcase) FULL




Tahniah sekali lagi buat para peserta musim ini. Korang memang sporting dan memang terbaik. Untuk juara musim kedua ini, adik muizz diberi hadiah utama iaitu dapat menghasilkan Single sendiri !

Wah terbaik lah!, korang yang nak dengar single tu, boleh tengok di page > icsyvmy2 < .

Akhir sekali, terima kasih kepada semua peminat,teruskan menyokong rancangan ini ya!

Post a Comment

Previous Post Next Post