[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Minggu 13 (8.9.2019). Hai ! Korang buat apa tu ? haha Sihat ke? Malam ni seperti biasa kita akan saksikan siaran langsung rancangan kegemaran anda ini. Korang dah sedia ke belum ? hehe

Minggu lepas kita ada Mas Idayu sebagai tetamu undangan bersama dengan Amanra dan juga Kak Lina Pom Pom. Minggu lepas juga menyaksikan ramai penonton yang naik angin sebab geram tengok aksi Mas Idayu dalam episod 12 tu. haha katanya berlagak bagailah. haha in character jer tu. haha

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Minggu 13 (8.9.2019)


Malam ini pula kita ada Mark Adam sebagai tetamu undangan! walaupun dua musim dia dah jadi penyiasat tapi malam ni dia dipilih menjadi tetamu jemputan pula! Mesti dia dapat pilih penyanyi sebenar punya kan. hehe

Tarikh : 15.9.2019
Masa : 9pm


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 Minggu 13 (8.9.2019)






p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Selamat menonton!

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post