[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 12 (8.9.2019). Hai korang, buat apa tu? haha dah ready nak tengok live streaming rancangan kegemaran korang ni? Kalau dah ready, jom kita tengok!  Dah memasuki minggu ke 12 sudah, rancangan ini makin digemari oleh ramai rakyat Malaysia.

Pasti anda juga salah seorang daripadanya. Minggu lepas kita ada Ajai sebagai juri yang mencari penyanyi sebenar. Namun sayang apabila Ajai gagal memilih dengan betul. Dia memilih penyamar di akhir persembahan dia.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 12 (8.9.2019)


Minggu ini pula, kita ada Mas Idayu ! Haaa lagi kecoh lah minggu ni. Dia akan dibantu oleh Amanra dan juga  Kak Lina Pom Pom. Agak-agak kan, mummy dapat teka dengan betul ke tak? haa.. jom kita saksikan .

Tarikh : 8.9.2019
Masa : 9pm

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 2 Minggu 12 (8.9.2019)






p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.


Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Selamat menonton!

1 Comments

  1. Mummy laa minggu ni. Nak tgok lah haha emsti meriah hbis

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post