[LIVE] SHOWCASE I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 (29.9.2019). Hello guys! lamanya tak update pasal rancangan kegemaran ramai ni kan. hehe baiklah. Malam ini kita ada showcase yang menghimpunkan semua peserta terakhir mingguan dari minggu 1 sampailah minggu 13. dari kesemua peserta ini, juri akan memilih siapa penyanyi sebenar.

Peserta terakhir yang terpilih akan dinobatkan sebagai juara keseluruhan. hehe Siapa yang akan menang malam ni kan. hehe

SHOWCASE I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 (29.9.2019)

Tetamu kita minggu ini ada 4 orang. Mereka adalah Misha Omar, Luqman Hafiz, Andi Bernadee dan juga Ara Johari. Mampu tak mereka meneka dengan betul malam ini ?

Tarikh : 29.9.2019
Masa : 9 pm

Kalau korang terlepas episod 13, boleh lah tengok balik disini  (klik). Tetamu pada minggu ke 13 ni adalah Mark Adam.

Jom kita saksikan showcase di bawah.

[LIVE] SHOWCASE I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 (29.9.2019)






p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Selamat menonton!


Post a Comment

Previous Post Next Post