Live Streaming Maharaja Lawak Mega 1.11.2019. Malam ini akan berlangsungnya minggu pertama rancangan maharaja lawak mega 2019. Ramai yang tak sabar nak tengok peserta-peserta musim ini beraksi di atas pentas.

Jadi, sebelum pengumuman rasmi pun dah ada gosip siapa yang bakal menyertai MLM musim ni. Sebenarnya, minggu lepas kita ada satu slot HOT SEAT yang mana dari pentas ini 3 peserta dipilih untuk menyertai maharaja lawak 2019.

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 1.11.2019.


Mereka adalah On X On , Halus dan juga Smart. Mereka akan menyertai 11 orang peserta lain pada malam ini.

Tarikh : 1.11.2019.
Masa : 9 pm.

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 1.11.2019.

Selamat menonton !


p/s : live dah update, tekan f5/refresh sampai live muncul

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.


Senarai Peserta Mlm 2019.


Berikut merupakan peserta-peserta mlm 2019 .


  1. Jborn ( Wilcha, Joey dan Khir Rahman).
  2. Rojak ( Chiwan, Bell Ngasri dan Rahim R2).
  3. Jambus ( Tauke dan Tapai Kiut).
  4. Cali ( Peserta Solo dari Brunei).
  5. Bocey ( Abam, Fad dan Achey).


  6. zero ( Atu, Sharif dan Syaiful).
  7. Rahmet ( Peserta Solo dari Indonesia).
  8. Puteh ( Mamak, Ali dan Man Rajalawak).
  9. Rare ( Pakya, Ajak dan Ropie).
  10.  Popon ( Peserta solo dari Indonesia).
  11. Stone ( Mamat Sepah, Azlee Senario dan Achong Sweetchild).
Adakah anda sudah bersedia untuk menonton maharaja lawak mega 2019? Kalau ya, jom komen peserta kegemaran anda di bawah ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post