Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 3 Full PART 2. Hai korang, kalau korang perasan dalam entri aku sebelum ini aku ada kongsikan full video maharaja lawak mega 2019 untuk minggu ke tiga ini.

Tetapi lepas aku check balik, rupanya ada setengah jer video yang diupload oleh astro gempak.

AISHH, macam mana pulak terjadi macam tu. haha takpalah korang tengok sambungan dibawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 3 Full PART 2

Kalau nak tengok first par punya, korang boleh tengok di sini (klik).

Jadi aku kongsikan video-video baki persembahan peserta minggu kedua di bawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 3 Full PART 2


Kumpulan Zero



PUTEH


ON X ON


POPON



ROJAK


RARE


JBORN


BOCEY




STONE



itu sahaja baki persembahan para peserta semalam. hehe Sorry lah aku tak perasan yang video tu setengah ja. hehe

Selamat menonton.


1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post