Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 4 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu ketiga maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu keempat sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Semalam, kumpulan Jborn telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu keempat ini. Manakala pasukan Smart di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini. Memang padu persembahan diorang semalam.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 4 Full MLM



Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 23.11.2019.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 3 di sini (klik).

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 4 Full MLM.


👇👇




SAMBUNG PART 2 DI SINI - baki persembahan lain, korang tonton di sini (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Peserta tersingkir pada minggu ini iaitu onXon yang merupakan peserta dari berkumpulan.  Tahniah diucapkan buat mereka kerana berjaya sampai ke tahap ini.

Jadi, baki seramai 9 orang peserta masih kekal dan akan beraksi dalam minggu kelima nanti. Siapa pula yang akan tersingkir di minggu depan?

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post