Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 5 Full PART 2.Hai korang, kalau korang perasan dalam entri aku sebelum ini aku ada kongsikan full video maharaja lawak mega 2019 untuk minggu ke lima ini.

Tetapi lepas aku check balik, rupanya ada setengah jer video yang diupload oleh astro gempak.

AISHH, macam mana pulak terjadi macam tu. haha takpalah korang tengok sambungan dibawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 5 Full PART 2



Kalau nak tengok first part punya, korang boleh tengok di sini (klik).

Jadi aku kongsikan video-video baki persembahan peserta minggu kelima di bawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 5 Full PART 2


BOCEY



JBORN



JAMBUS


RAHMET


ZERO



RARE



STONE




Amacam, best tak persembahan para peserta pada minggu ini? Katanya ramai yang tak sabar nak tengok episod minggu depan. Betul ke?

hehe

Kita tunggu hari jumaat ni pula yer.

Selamat menonton.




Post a Comment

Previous Post Next Post