Live Streaming Maharaja Lawak Mega 13.12.2019 (MINGGU 7). Malam ini akan berlangsungnya minggu ketujuh rancangan maharaja lawak mega 2019. Ramai yang tak sabar nak tengok peserta-peserta musim ini beraksi di atas pentas.

Dalam persembahan minggu keenam tempoh hari, Seramai 9 orang peserta telah membuat persembahan dan peserta yang di singkirkan pada minggu lepas adalah Kumpulan SMART.

Tak da rezeki mereka untuk meneruskan perjuangan musim ini walaupun mereka berjaya dapat anugerah punchline untuk beberapa kali musim ini. Ada peserta yang bermula dengan baik dan ada yang agak bergelut mencari prestasi terbaik mereka.

Kalau anda nak tengok live streaming MLM 2019 minggu 7, anda boleh tengok dibawah.


Live Streaming Maharaja Lawak Mega 13.12.2019 (MINGGU 7).




Mampukah mereka kembali dengan idea-idea yang lebih kreatif dan menarik lagi selepas ini? Aku yakin malam ini akan ada peserta yang tersingkir tapi tak tahu siapa.

Siapakah yang akan tersingkir hari ini? Jom kita saksikan.

Tarikh : 13.12.2019.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas persembahan minggu lepas, korang boleh layan di sini (klik).

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 13.12.2019 (MINGGU 7).

Selamat menonton !

👇👇
LINK 1



Tonton Full Episod di sini - http://www.budakgemuk.net/2019/12/maharaja-lawak-mega-2019-minggu-7-full.html (klik)



p/s : live dah update,TOLONG tekan f5/refresh banyak kali sampai live muncul

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.


Senarai Peserta Mlm 2019.


Berikut merupakan peserta-peserta mlm 2019 .


Live Streaming Maharaja Lawak Mega 29.11.2019 (MINGGU 5).
  1. Jborn ( Wilcha, Joey dan Khir Rahman).
  2. Rojak ( Chiwan, Bell Ngasri dan Rahim R2).
  3. Jambus ( Tauke dan Tapai Kiut).
  4. Cali ( Peserta Solo dari Brunei).
  5. Bocey ( Abam, Fad dan Achey).
  6. zero ( Atu, Sharif dan Syaiful).
  7. Rahmet ( Peserta Solo dari Indonesia).
  8. Puteh ( Mamak, Ali dan Man Rajalawak).
  9. Rare ( Pakya, Ajak dan Ropie).
  10.  Popon ( Peserta solo dari Indonesia).
  11. Stone ( Mamat Sepah, Azlee Senario dan Achong Sweetchild).
Adakah anda sudah bersedia untuk menonton maharaja lawak mega 2019? Kalau ya, jom komen peserta kegemaran anda di bawah ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post