Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 8 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu kelapan maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu kelapan sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Semalam, kumpulan PUTEH telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu kelapan ini. Manakala pasukan ZERO di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini. Memang padu persembahan diorang semalam.


Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 8 Full MLM.



Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 20.12.2019.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 7 di sini (klik). Minggu ini temanya adalah Percutian. Memang semua lawak-lawak minggu ini berkaitan cuti. Ada yang buat pasal tempat percutian dan lain-lain.

Jomlah kita tengok episod penuh di bawah.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 8 Full MLM.

👇👇




SAMBUNG PART 2 DI SINI - baki persembahan PENUH lain, korang tonton di sini  (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Minggu ini dua penyingkiran telah di buat untuk kesemua peserta maharaja lawak mega ! Peserta yang tersingkir pada minggu ini adalah Rahmet dan juga kumpulan Rojak. Setakat ini sahaja rezeki mereka dalam MLM kali ini.

Tahniah untuk yang masih berjuang pada minggu hadapan. Buat yang terbaik untuk layak ke pentas final nanti.

Siapa pula yang akan tersingkir di minggu depan?

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Sila share link ini ya Maharaja lawak mega 2019 minggu 8 full di facebook anda !


Post a Comment

Previous Post Next Post