Live Streaming Maharaja Lawak Mega 3.1.2020 (MINGGU 10). Malam ini akan berlangsungnya minggu kesepuluh rancangan maharaja lawak mega 2019. Ramai yang tak sabar nak tengok peserta-peserta musim ini beraksi di atas pentas.

Dalam persembahan minggu kesembilan tempoh hari, Seramai 6 orang peserta telah membuat persembahan dan satu penyingkiran telah di buat. Peserta yang tersingkir minggu lepas adalah kumpulan Stone.

Jadi, untuk minggu ini, 5 orang peserta yang beraksi di pentas MLM 2019. Ada peserta yang bermula dengan baik dan ada yang agak bergelut mencari prestasi terbaik mereka.

Kalau anda nak tengok live streaming MLM 2019 minggu 10, anda boleh tengok dibawah.


Live Streaming Maharaja Lawak Mega 3.1.2020 (MINGGU 10).



Mampukah mereka kembali dengan idea-idea yang lebih kreatif dan menarik lagi selepas ini? Aku yakin malam ini akan ada peserta yang tersingkir tapi tak tahu siapa.

Siapakah yang akan tersingkir hari ini? Jom kita saksikan.

Tarikh : 3.1.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas persembahan minggu lepas, korang boleh layan di sini (klik).

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 3.1.2020 (MINGGU 10).

Selamat menonton !

Minggu ini adalah minggu semi final tau! Siapa yang akan layak ke final akan diketahui pada malam ini.

👇👇
LINK 1




TONTON FULL EPISODE MINGGU 10 DI SINI - http://www.budakgemuk.net/2020/01/maharaja-lawak-mega-2019-minggu-10-full.html

p/s : live dah update,TOLONG tekan f5/refresh banyak kali sampai live muncul

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.


Senarai Peserta Mlm 2019.


Berikut merupakan peserta-peserta mlm 2019 .


Live Streaming Maharaja Lawak Mega 3.1.2020 (MINGGU 10).
  1. Jborn ( Wilcha, Joey dan Khir Rahman).
  2. Rojak ( Chiwan, Bell Ngasri dan Rahim R2).
  3. Jambus ( Tauke dan Tapai Kiut).
  4. Cali ( Peserta Solo dari Brunei).
  5. Bocey ( Abam, Fad dan Achey).
  6. zero ( Atu, Sharif dan Syaiful).
  7. Rahmet ( Peserta Solo dari Indonesia).
  8. Puteh ( Mamak, Ali dan Man Rajalawak).
  9. Rare ( Pakya, Ajak dan Ropie).
  10.  Popon ( Peserta solo dari Indonesia).
  11. Stone ( Mamat Sepah, Azlee Senario dan Achong Sweetchild).
Adakah anda sudah bersedia untuk menonton maharaja lawak mega 2019? Kalau ya, jom komen peserta kegemaran anda di bawah ya.

Selamat menonton.

1 Comments

Post a comment

Previous Post Next Post