Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full PART 2. Hai korang, kalau korang perasan dalam entri aku sebelum ini aku ada kongsikan full video maharaja lawak mega 2019 untuk minggu kesepuluh ini.

Tetapi lepas aku check balik, rupanya ada setengah jer video yang diupload oleh astro gempak.

AISHH, macam mana pulak terjadi macam tu. haha takpalah korang tengok sambungan dibawah ni ya.


Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full PART 2




Kalau nak tengok first part punya, korang boleh tengok di sini (klik).

Jadi aku kongsikan video-video baki persembahan peserta minggu kesepuluh di bawah ni ya.

Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 10 Full PART 2.


👇👇





Amacam, best tak persembahan para peserta pada minggu ini? Katanya ramai yang tak sabar nak tengok episod minggu depan. Betul ke?

hehe

Kita tunggu hari jumaat ni pula yer.

Selamat menonton.

1 Comments

Post a comment

Previous Post Next Post