Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 11 Full MLM. Semalam telah berlangsungnya minggu kesebelas maharaja lawak mega 2019. Dah masuk minggu akhir sudah kan. Bagaimanakah persembahan mereka pada minggu ini? Best tak?

Minggu 11 adalah minggu akhir, jadi juara MLM 2019 telah dinobatkan. Korang nak tahu siapa juara musim ini?. Semalam, kumpulan JBORN telah dinobatkan sebagai Flamitoz Kumpulan Paling Syok untuk minggu kesebelas ini. Manakala pasukan PUTEH di nobatkan sebagai juara oppo punchline machine untuk minggu ini. Memang padu persembahan diorang semalam.


Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 11 Full MLM.



Kalau korang terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 10.1.2020.
Masa : 9 pm.

Korang juga boleh layan persembahan minggu 10 di sini (klik). Minggu ini temanya adalah nasihat dan juga bebas. Kiranya ada dua persembahan untuk minggu ini. Memang semua lawak-lawak persembahan diorang minggu ini.

Jomlah kita tengok episod penuh di bawah.

Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 11 Full MLM.

👇👇




SAMBUNGAN PART 2 DI SINI - baki persembahan PENUH lain, korang tonton di sini  (klik).

p/s : sila refresh/ f5 sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Juara akhir Maharaja lawak mega 2019 adalah milik kumpulan PUTEH. Memang terbaik persembahan diorang semalam. Dua kali dapat 5 HA.

Tempat kedua pula jatuh kepada kumpulan Zero dan mereka membawa pulang RM 250,000 .


Tonton Maharaja Lawak Mega 2019 Minggu 11 Full MLM.


Ditempat ketiga dimenangi oleh kumpulan Bocey.

Tempat keempat dimenangi oleh Rare.
Dan tempat kelima dimenangi oleh kumpulan JBORN.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang. Selesai sudah rancangan maharaja lawak mega 2019 ini dan minggu depan kita akan  menyaksikan rancangan sepahtu reunion live pula.!

Sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Sila share link ini ya Maharaja lawak mega 2019 minggu 11 full di facebook anda !


Post a Comment

Previous Post Next Post