I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 1 FULL. Semalam telah ditayangkan episod pertama rancangan realiti i can see your voice Malaysia musim 3. Memang ramai yang tak sabar nak tengok setiap minggu dan aku nak tanya macm mana perjalanan episod kali ni? best tak?

Kita ada Sham Visa sebagai tetamu jemputan minggu ini bersama dengan 2 orang penyiasat jemputan iaitu Mira Filzah dan Ropie. Agak-agak mereka dapat tak teka siapa penyanyi sebenar?

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 1 FULL



kalau nak tahu, jom tengok. abang sham visa dapat teka dengan betul atau dia akan menjadi tetamu jemputan pertama yang gagal mencari penyanyi sebenar.

Tarikh : 16.2.2020
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas episod 12 boleh layan di sini (klik).

 I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 1 FULL



p/s : refresh jika full video tak keluar ya.

Jom join group >> kaki hiburan << untuk live streaming.


Tahniah Sham Visa! anda BERJAYA memilih penyanyi sebenar minggu ini. Memang dari awal lagi Abang Sham dah dapat agak yang Si Fasilitator ni penyanyi sebenar kan.

Jadi senang lah diorang nak teka. hehe.

Selesai sudah minggu pertama dan kita dah ada seorang penyanyi sebenar untuk ke pentas shwcase nanti.

Tak sabar pula nak tunggu episod minggu depan kan. hehehe

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 1 FULL


Pengacara dan Penyiasat Tetap Mingguan.


Pengacara - Shuk Sahar dan Sean Lee.
Penyiasat Tetap - Yusry, Jihan dan Mark Adam

Selamat menonton.

Jom kongsikan entri i can see your voice malaysia 2020 episod 1 ni dekat facebook korang tau!

Post a Comment

Previous Post Next Post