I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 2 FULL. Semalam telah ditayangkan episod pertama rancangan realiti i can see your voice Malaysia musim 3. Memang ramai yang tak sabar nak tengok setiap minggu dan aku nak tanya macm mana perjalanan episod kali ni? best tak?

Episod semalam, kita ada Stacy sebagai tetamu jemputan minggu ini bersama dengan 2 orang penyiasat jemputan iaitu Kamal Adli dan Reen Rahim. Agak-agak mereka dapat tak teka siapa penyanyi sebenar?


I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 2 FULL



Mampukah Stacy meneka penyanyi sebenar atau penyamar yang bersuara sumbang dalam episod kali ini?

kalau nak tahu, jom tengok.

Tarikh : 23.2.2020
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas episod 1 boleh layan di sini (klik).

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 2 FULL

berikut disertakan video episod penuh minggu ini.

👇👇

p/s : refresh jika full video tak keluar ya.

Jom join group >> kaki hiburan << untuk live streaming.


Tahniah Stacy! anda BERJAYA memilih penyanyi sebenar minggu ini. Memang dari awal lagi Stacy dah dapat agak yang Norisma Ummirah ni penyanyi sebenar kan.

Jadi senang lah diorang nak teka. hehe.

Selesai sudah minggu kedua dan kita dah ada seorang penyanyi sebenar untuk ke pentas shwcase nanti.

Tak sabar pula nak tunggu episod minggu depan kan. hehehe

I Can See Your Voice Malaysia 2020 Episod 2 FULL


Pengacara dan Penyiasat Tetap Mingguan.


Pengacara - Shuk Sahar dan Sean Lee.
Penyiasat Tetap - Yusry, Jihan dan Mark Adam

Selamat menonton.

Jom kongsikan entri i can see your voice malaysia 2020 episod 2 ni dekat facebook korang tau!

Post a Comment

Previous Post Next Post