[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 2 (23.2.2020). Malam ni akan bersiaran rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan kegemaran anda ini. Sebelum tu, nak tanya lah dekat korang. Sihat ke tak? Korang dah sedia ke belum ? hehe

Minggu ini merupakan minggu kedua tayangan dan tetamu jemputan untuk minggu ini adalah Stacy sebagai Penyiasat utama. Manakala penyiasat jemputan pula kita ada Reen Rahim dan juga

Minggu lepas, kita ada Sham Visa sebagai tetamu jemputan bersama dengan Ropie dan juga Mira Filzah. Meriah kan minggu lepas punya episod. Rugi korang tak tengok.

Musim lepas, rancangan ini trending setiap minggu dan diharap musim ini juga mampu memberi kejayaan untuk rancangan ini.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 2 (23.2.2020)



Tarikh : 23.2.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas episod 1 i can see your voice malaysia 3 , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 2 (23.2.2020)

👇👇




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.


Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post