Tergamam Dato Hattan Bila Dengar Nur Asya Menyanyi. Fuh sungguh pening dengan episod minggu 5 i can see your voice Malaysia ni kan. Semua muka para peserta sangat-sangat tidak membantu penyiasat jemputan mencari penyanyi sebenar.

Minggu ini, kia ada Dato Hattan sebagai Artis Jemputan kita. Manakala Dato Aliff Syukri dan Che Ta pula menjadi penyiasat jemputan.



Korang rasa, berjaya atau tidak  Dato Hattan mencari penyanyi sebenar pada minggu ini? Bile tengok gambar atas ni macam berjaya jer?

Jom kita tengok dekat bawah ni ya.

Tarik Tayangan : 16.3.2020
Masa : 9 malam
TV 3


Tergamam Dato Hattan Bila Dengar Nur Asya Menyanyi.


Tengok di sini.👇👇



Terkejut Hattan dengar budak ni nyanyi. hahaha.

Rosak lagu Dato Hattan bila menyanyi dengan penyamar. hehe. Tapi Dato still sporting melayan dan terus menyanyi. Respek !

Nama sebenar penyamar minggu ini adalah Nur Asya Syamimi Mohd Shabudin. Pandai dia berlakon jadi penyamar suara sumbang kan.

Penampilan dia pun meyakinkan. hehe.


Post a Comment

Previous Post Next Post