[VIRAL] Ismail Izzani Terduduk Dengar Suara Che Yasmeen. Hai Korang. Semalam korang tengok tak rancangan i can see your voice malaysia?  Haa dah masuk musim ke 3 dah pun. Minggu ni, kita ada Ismail Izzani sebagai tetamu jemputan.

Memang lawak dan best episod kali ni. Namun, persoalannya Mael dapat teka ke pnyanyi sebenar atau tak ni?

[VIRAL] Ismail Izzani Terduduk Dengar Suara Che Yasmeen.


korang nilai lah sendiri dekat bawah ni. hehe

[VIRAL] Ismail Izzani Terduduk Dengar Suara Che Yasmeen.

Jom kita tengok pentas penentuan minggu ke 3 i can see your voice malaysia !

👇👇


Jawapannya adalah GAGAL !

Ismail Izzani gagal meneka dengan betul penyanyi sebenar!

Full video di sini - ICSYVMY3 Minggu 3

Yang dia teka adalah Penyamar bersuara sumbang. Kesian dekat Mael kena nyanyi dengan penyamar. hehehe.

Apa-apa pun tah niah di ucapkan kepada Che Yasmeen Shahirah yang berjaya mengelirukan Ismail Izzani.

Terduduk terus Mael dibuatnya. hehehe.

Baiklah ! Kita jumpa lagi minggu depan.

Post a Comment

Previous Post Next Post