[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 10 (19.4.2020). Malam ni akan bersiaran rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan kegemaran anda ini. Sebelum tu, nak tanya lah dekat korang. Sihat ke tak? Korang dah sedia ke belum ? hehe

Minggu ini merupakan minggu kesepuluh tayangan dan tetamu jemputan untuk minggu ini adalah Sufian Suhaimi sebagai Penyiasat utama. Manakala penyiasat jemputan pula kita ada Jasmine Suraya dan juga Fizz Fairuz.

Katanya ini dah minggu terakhir i can see your voice 3. Jadi jangan lepaskan peluang untuk menonton episod ni ya.

Minggu lepas, kita ada Shila Amzah sebagai tetamu jemputan bersama dengan  Nadia Nissa dan juga Zara Zya. Best kan minggu lepas punya episod. Rugi korang tak tengok.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 10 (19.4.2020)




Musim lepas, rancangan ini trending setiap minggu dan diharap musim ini juga mampu memberi kejayaan untuk rancangan ini.

Tarikh : 19.4.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas episod 8 i can see your voice malaysia 3 , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 10 (19.4.2020)

👇👇

link baru dah diupdate ya.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 5 (15.3.2020)

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Jom kongsikan link i can see your voice Malaysia 3 minggu 10 ini di facebook anda !

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post