[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 8 (5.4.2020). Malam ni akan bersiaran rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan kegemaran anda ini. Sebelum tu, nak tanya lah dekat korang. Sihat ke tak? Korang dah sedia ke belum ? hehe

Minggu ini merupakan minggu kelapan tayangan dan tetamu jemputan untuk minggu ini adalah Hairi K-Cligue sebagai Penyiasat utama. Manakala penyiasat jemputan pula kita ada  Ben ladin, Ramona Zam zam dan juga Zizan Razak.

Minggu lepas, kita ada Andi Bernadee sebagai tetamu jemputan bersama dengan  Dato Rosyam Nor dan juga Aprena Manrose. Best kan minggu lepas punya episod. Rugi korang tak tengok.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 8 (5.4.2020)


Musim lepas, rancangan ini trending setiap minggu dan diharap musim ini juga mampu memberi kejayaan untuk rancangan ini.

Tarikh : 5.4.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas episod 7 i can see your voice malaysia 3 , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 8 (5.4.2020)

👇👇

link baru dah update.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 5 (15.3.2020)

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post