[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 9 (12.4.2020). Malam ni akan bersiaran rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan kegemaran anda ini. Sebelum tu, nak tanya lah dekat korang. Sihat ke tak? Korang dah sedia ke belum ? hehe

Minggu ini merupakan minggu kesembilan tayangan dan tetamu jemputan untuk minggu ini adalah Shila Amzah sebagai Penyiasat utama. Manakala penyiasat jemputan pula kita ada Nadia Nisa dan juga Zara Zya.

Minggu lepas, kita ada MK K-Clique sebagai tetamu jemputan bersama dengan  Ben Ladin, Ramona Zamzam dan juga Zizan Razak. Best kan minggu lepas punya episod. Rugi korang tak tengok.


[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 9 (12.4.2020)



Musim lepas, rancangan ini trending setiap minggu dan diharap musim ini juga mampu memberi kejayaan untuk rancangan ini.

Tarikh : 12.4.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas episod 8 i can see your voice malaysia 3 , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 9 (12.4.2020)

👇👇

link baru dah diupdate ya.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 5 (15.3.2020)

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post