Sufian Suhaimi Berjaya Teka Penyanyi Sebenar di Pentas Akhir I Can See Your Voice Malaysia 3. Yeah! itulah yang berlaku selepas tayangan episod akhir rancangan i can see your voice Malaysia tahun 2020. Dalam siaran semalam, Sufian Suhaimi berjaya meneka penyanyi sebenar untuk berduet bersamanya di pentas akhir.

Peserta yang layak tersebut adalah Mohd Akmal Izzat Hamdan. Beliau berumur 28 tahun dan berasal dari Johor dan bekerja di Kuala Lumpur.

Memang sedap suara dia tau. Dah macam Sufian versi kedua. Jom tengok duet mereka membawa lagu di matamu di bawah ni ya.

Sufian Suhaimi Berjaya Teka Penyanyi Sebenar


Tarikh : 19.4.2020.
Masa : 9 pm
TV 3

Bagi yang nak tengok episod penuh semalam,  boleh tonton di sini (klik).

Sufian Suhaimi Berjaya Teka Penyanyi Sebenar.


👇👇




Dengar banyak kali pun tak jemu kan.

Fuhh sedap sungguh. Ini merupakan episod akhir rancangan i can see your voice Malaysia musim ke 3. Jadi lepas ni tak da dah rancangan ni untuk korang tengok. hehe

Tapi minggu depan akan ada showcase i can see your voice malaysia 3. jadi jangan lepaskkan peluang untuk melihat siapa yang akan menjuarai musim 3 ni dan layak untuk merakam lagu sendiri nanti.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post