Tetamu Undangan Minggu 9 I Can See Your Voice Malaysia 3. Minggu ini dah masuk minggu ke sembilan rancangan nyanyian kegemaran ramai iaitu i can see your voice malaysia. setiap minggu rancangan ini akan trending dan viral. Peminat  pun tak pernah lepaskan peluang menonton rancangan ni kan.

Minggu lepas, tetamu undangan kita adalah MK K Clique. Selain Mk, kita ada Ramona Zam Zam , Ben ladin dan juga Zizan razak sebagai penyiasat jemputan.

Yang tak tengok episod penuh minggu lepas, korang boleh layan dekat sini ya (klik).

Tetamu Undangan Minggu 9 I Can See Your Voice Malaysia 3


Tetamu Undangan Minggu 9 I Can See Your Voice Malaysia 3


untuk minggu ke 9 ini, Penyanyi jemputan kita adalah Shila Amzah tau. Fuhh bila orang power menyanyi jadi juri ni rasanya boleh lah shila teka siapa penyanyi sebenarkan. hehe.

Selain Shila, kita juga ada penyiasat jemputan iaitu Nadia Nisa dan juga Zara zya! Mesti kecoh set minggu depan kan. 

Jom admin belanja promo minggu 9 ni. 


Lawak kan episod minggu ni. Tak sabar lak nak tunggu hari ahad nanti.

Korang tunggu tau, admin akan kemaskini full live streaming hari ahad ni ya.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post