I Can See Your Voice Malaysia 3 Raya 2020 Full. Malam ahad ni akan bersiaran rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan kegemaran anda ini. Sebelum tu, nak tanya lah dekat korang. Sihat ke tak? Korang dah sedia ke belum ? hehe

Minggu ini merupakan minggu edisi khas di mana ia di rakamkan sempena hari raya tau. Tengok ilan pun semua pakai baju cantik-canti. hehe

Korang masih ingat siapa tetamu undangan yang terakhir untuk musim ketiga ni? haa, kalau korang tak ingat, meh aku bagitau. Tetamu undangan terakhir tersebut adalah sufian suhaimi.

Sempena hari raya ini, kita ada tetamu undangan istimewa iaitu Ramlah Ram.



I Can See Your Voice Malaysia 3 Raya 2020 Full




Musim lepas, rancangan ini trending setiap minggu dan diharap musim ini juga mampu memberi kejayaan untuk rancangan ini.

Tarikh : 31.5.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas episod 8 i can see your voice malaysia 3 , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

I Can See Your Voice Malaysia 3 Raya 2020 Full

👇👇

link baru dah diupdate ya.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

[LIVE] I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 5 (15.3.2020)

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Jom kongsikan link I Can See Your Voice Malaysia 3 Raya 2020 Full ini di facebook anda !

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post