Ryan Aralyn Episod 8 Full. Rupanya drama baru ini dah masuk episod 2 dah. drama bersiri 'Ryan Aralyn' yang menggabungkan Zul Ariffin dan Raysha Rizrose. Drama ini telah mula ditayangkan pada 25 september 2020 yang lalu. waktu tayangan setiap hari isnin hingga jumaat jam 7 malam.

Agak-agaknya, macam manalah perjalanan cerita ni kan. Sebenarnya lama dah admin tak tengok drama lakonan Zul Ariffin ni. Harapnya cerita ni best lah kan.



Ryan Aralyn Episod 8 Full






Ryan Aralyn Episod 8 Full

Drama ini mengisahkan tentang Ryan yang diperangkap oleh Allif dan Hanis untuk bertanggungjawab dengan apa yang berlaku kepada Hanis. Namun sebenarnya bukan Ryan yang melakukannya. Namun Ryan tetap menerima apa Hanis dalam hidupnya.

Ryan terpaksa kerja keras untuk menyara kehidupan mereka termasuklah menjaga ibunya yang lumpuh.

Kesusahan Ryan dalam menjaga nenek Salmah, Amir dan perangai Hanis yang keras kepala. Ryan ada pendirian, walaupun dia orang susah, dia tetap tahu membezakan halal dan haram.

Bagi yang terlepas episod 7, boleh tonton di sini (klik).

Jom tengok cerita ryan aralyn episod 8 di bawah ini.

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

 

Anda dah tengok episod 8 ini? Kalau dah, jom tengok episod 9 di sini (klik).

 

Hanis balik rumah malam, dia keluarkan ‘pregnancy test’. Dia positif mengandung, dia resah.

Suatu hari, Ryan bimbang akan keadaan Amir lantas membawa ke hospital kerana Amir sakit. tetapi nak jadikan cerita, moto yang dinaiki mereka terlah bertembung dengan kereta Aralyn.

Kesan dari kemalangan tersebut menyebabkan Aralyn lumpuh. Dia juga nekad untuk tidak memaafkan Ryan.

Secara kebetulan, Ryan berjumpa semula dengan Aralyn. Dia nekad untuk menjaga Aralyn walaupun aralyn membencinya.

Drama Ryan Aralyn (2020)

Penutup.

Jangan lupa untuk kongsi drama ryan aralyn episod 8 ini di facebook anda! Rugi lah kalau tak share.hehe.

Post a Comment

Previous Post Next Post