Dalam Episod ini zahra telah keluar dari rumah mereka dan pulang ke rumahnya. Dia tertekan apabila memeikirkan apa yang berlaku. Suaminya berlaku curang di depan matanya . itu yang di fikirkan oleh zahra .

janna nick dalam drama anakku diva

Keluarga mereka berantakan seperti biasa, apabila emi dan kenanga tidak habis lagi bergaduh antara satu sama lain. emi tetap menyalahkan apa yng berlaku adalah kerana kehadiran keluarga kenanga dalam hidupnya. yang pasti dia bertambah bencikan kenanga apabila Firdiey meminta kenanga bukan dirinya.

episod memujuk zahra bermula, kelihatan amanda dan melati sudah berbaik-baik. begitu juga orked dan Alya. cumanya yang tinggal adalah hubungan kenanga dan emi. walaupun berkali-kali kenanga cuba untuk berbuat baik tetapi ia tetap disalah tafsir oleh emi.

Kali ini rancangan emi untuk memisahkan mak ayah mereka tidak mendapat sambutan amanda dan melati. dan kini mereka bergerak hanya la kenanga dan emi.tetapi di akhir episod kenanga meminta emi memikir semula tindakannya itu. dan berfikir secara rasional.Hussin juga telah memberhentikan dayana PA nya susulan apa yang berlaku.Dayana marah dan mengancam husin dan mendakwa hussin akan menyesal jika memecatnya.


nantikan episode ke 11 nanti :)

Post a Comment

Previous Post Next Post