Episod 12 I Dalam episod ini sambungan dari episod 11 dimana zahra meminta Kenanga untuk beritahu firdiey supaya masuk meminang emi. kenanga tetap dengan pendirian dia untuk taat apa yang di suruh oleh ibunya.

SINOPSIS DRAMA ANAKKU DIVA EPISOD 12
gambar sumbe fb tv3

Firdiey pula terus menerus inginkan Kenanga walaupun dia di tolak mentah-mentah oleh kenanga. Dia tetap dengan pendiriannya untuk mendapatkan kenanga. Dalam episod ini juga, mereka sekeluarga telah berbaik semula secara suka rela tanpa ada niat di sebaliknya.

Mereka insaf dan menyedari yang mereka saling memerlukan antara satu sama lain.Satu konflik berlaku dalam episod ini apabila Hussin menjemput Omar untuk makan malam di rumahnya. Omar merupakan kawan Universiti Zahra.

Mereka berbual panjang sehingga mengabaikan Hussin. Hussin sedih . Omar mula mencucuk jarum kepada Zahra supaya meninggalkan Hussin .Dia menyatakan dia masih menunggu zahra walaupun sudah 20 tahun meninggalkan alam universiti.

Zahra menolak permintaan tersebut. kerana dia setia dengan keluarganya. Emi yang kebetulan mendengar perbualan itu mula tidak sedap hati.Keesokkan harinya dia bertanya kepada zahra sama ada dia betul2 masih menyukai omar atau tidak dan zahra menganggap ia hanya sejarah lama.

Dan pertemuan Zahra dan omar di Cafe , akhirnya menyebabkan zahra di culik oleh Omar dan dayana. apa yang berlaku kepada mereka ? ikuti episod 13 episod terakhir drama anakku diva.

sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post