Dalam episod ke 9 ini,berlaku beberapa konflik dalam keluarga hussin dan zahra .Diawal episod ini, Husin melihat sendiri PA nya cuba menggeledah pejabatnya. namun atas alasan yang di berikan encik hussin tidak curiga dengan tindakan PA nya itu.

Fiza elite dalam drama anakku diva

Kemudian Melati mula di buli oleh senior dia di Universiti tetapi mujurlah ada amanda yang menyelamatkan dia.hubungan mereka jadi makin baik sejak dari kejadian itu. Firdiey pula asyik mencari kenanga. Emi bertambah marah dengan kenanga dan tetap menyalahkan mereka punca semua ini berlaku.

Kemudian berlaku satu lagi konflik di pejabat husin. PA nya cuba sekali lagi menceroboh pejabat hussin , tetapi apabila di sedari yang husin tiba-tiba masuk ke dalam pejabat itu, dia pura-pura pengsan. kemudian hussin nampak lalu,cuba untuk membantu apa yang patut. tetapi tindakan dari PA nya itu yang cuba memeluk husin akhirnya di lihat sendiri oleh zahra.

Zahara mengamuk dan berlaku pergaduhan antara mereka . anak-anak mereka juga risaukan hubungan mak ayah mereka. mereka ambil ke putusan untuk tunggu dan lihat sahaja apa yang terjadi. Di akhir episod ini, Firdiey berjumpa dengan emi dan dia meminta kenanga untuk kembali kepadanya.

apa yang terjadi seterusnya ? sama-sama kita saksikan episod 11 !

Post a Comment

Previous Post Next Post