SINOPSIS DRAMA MARRIED TAPI BENCI !


SINOPSIS DRAMA MARRIED TAPI BENCI !


SINOPSIS DRAMA MARRIED TAPI BENCI -

Drama ini mengisahkan tentang seorang lelaki kaca bernama kamal yang menjadi kegilaan para wanita di kolej nya . Kamal juga seorang pelumba basikal dan berjaya memenangi perlumbaan yang di masukinya .

Satu hari , ada pelajar baru yang memasuki bkolejnya iaitu Rina . Kedatangan rina ke kolej dengan menaiki motor berkuasa besar menarik minat kamal untuk mendekati wanita itu. Namun perwatakan Rina yang kasar menyebabkan dia telah memalukan kamal di tengah orang ramai .

Rina rapat dengan musuh kamal iaitu Daniel . Daniel rakan persaingan Kamal . satu hari kamal ingin membalas dendam kepada daniel lalu dia memoton brek moto milik daniel. tetapi apa yang berlaku adalah Rina yang menunggang motor tersebut dan menyebabkan dia kemalangan .

Kamal rasa bersalah dan melawat rina di Hospital . Hubungan mereka menjadi rapat setelah itu .Rina pula yang sebelum ini kasar adalah kerana memprotes perkahwinan ayahnya dengan wanita muda selepas kematian ibunya .

Daniel pula masih berdedam dengan kamal.  Dia memerangkap Kamal dan rina agar mereka di tangkap khalwat, akhirnya mereka di paksa berkahwin oleh kedua-dua ibu bapa mereka. Walaupun mereka sudah berkahwin, aktivit dan minat mereka di teruskan . Maka timbullah bibit sayang dalam hubungan mereka .

Daniel pula masih tidak berpuas hati dengan mereka , apakah yang akan di lakukan oleh daniel dan mampukah daniel memisah dan memecah belahkan rumah tangga Rina dan Kamal ? sama-sama kita saksikan ! nantikan di tv3  .

sekian .

Baca juga : Senarai Pelakon Drama Married tapi benci !


Post a Comment

Previous Post Next Post