SINOPSIS DRAMA AKADKU YANG TERAKHIR - Setelah gagal dalm 3perkahwinannya sebelum ini, Irham di paksa oleh Ayahnya untuk berjumpa deng psikoterapi . Ketika bertemu dengan psikoterapi, dia tidak boleh memberi kerja sama kepada doktor  Rania.

SINOPSIS AKADKU YANG TERAKHIR !Irham juga pernah merancang untuk merasuah rania agar memalsukan dokument psikoterapinya itu. Dia juga pernah merancang untuk mengenakan Rania. Namun setelah beberapa lama mereka berkenalan, hubungan mereka juga makin rapat.

Rania tekad mengikut irham ke JB kerana kecewa dengan kakaknya berkahwin dengan abang angkat yang dia cintai dalam diam .

Irham mula rasa dia mula mencintai rania tetapi dia merahsiakan apabila rania memberitahu dia yang dia sudah berkahwin. Hakikatnya rania berbohong . Setelah rahsia itu terbongkar, Irham giat berusaha untuk menawan hati Rania.

Dan akhirnya mereka berkahwin. setelah berkahwin, hubungan mereka di uji dengan kemunculan Zalia. Apakah yang akan berlaku kepada pasangan ini? siapa zalia ? jangan lupa saksikan Drama Akadku yang terakhir di Astro prima !

sekian,

VIDEO PROMO AKADKU YANG TERAKHIRhttp://lynk.my/K3ci


Post a Comment

Previous Post Next Post