SINOPSIS DRAMA DIA SEMANIS HONEY ! SITI NORDIANA BERLAKON !


SINOPSIS DRAMA DIA SEMANIS HONEY I Drama baru ini akan menggantikan drama Suami Tanpa Cinta . Drama 16 episod ini akan mula di tayangkan pada 2 mei 2016 . berikut merupakan sinopsis drama dia semanis honey . Drama dia semanis honey juga semakin ramai pengikut dia !
sinopsis drama dia semanis honey
sumber gambar : 

SINOPSIS DRAMA DIA SEMANIS HONEY !


Ahnaf menganggap pertunangan dia dengan Hani (siti nordiana ) diterima dengan hanya taat seorang anak . Bagi Hani pula pertunangan ini tidak sepatutnya berlaku.Pergaduhan antara mereka sering berlaku tetapi ia sebagai rahmat apabila bibit cinta mulai muncul selepas itu.

Namun di saat dia sudah bersedia menjadi semua, muncul seorang gadis bernama Ariana . Ariana telah menyebabkan Hani di tinggalkan.Selepas 3 tahun menyepi ahnaf muncul kembali . ketika ini Hani sudah mempunyai adam di sisi. kemuculan bella pula disisi ahnaf menjadi perhubungan dia dengan hani makin jauh .

Adakah mereka hanya menyembunyikan perasaan masing - masing ? masih wujudkan sayang dalam perhubungan mereka ? jangan lupa saksikan drama Dia semanis honey bermula 2 mei di Astro Ria !

SENARAI PELAKON DRAMA DIA SEMANIS HONEY 

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post