SINOPSIS DRAMA MR BOSS MISS STALKER !


SINOPSIS DRAMA MR BOSS MISS STALKER !- Sara Azreen di minta oleh bapa saudaranya untuk bekerja di Syarikat Mentari Angkasa . Dia juga di minta untuk menjadi spy kepada Hariz iaitu CEO Mentari Angkasa . Ia berikutan syak dari bapa saudara Sara yang menganggap Hariz telah membunuh Encik Jalil
gambar bukancincai.net
Pada awalnya Sara serbasalah , namun atas dasar membalas jasa bapa saudaranya itu yang telah membantu dia dengan menaja pelajarannya satu ketika dahulu , maka dia turutkan juga.

Akhirnya, Sara di terima kerja. Dengan peerwatakan bossnya iaitu hariz yang garang itu menyebabkan dia merasakan bahawa Hariz  adalah suspek pembunuhan Encik Jalil . Pada masa yang sama juga kehadiran Sara tidak di senangi oleh Ria Alisya iaitu teman wanita Hariz.

Izzudin pula tertarik dengan sara dan cuba mendekati  sara . Sara pula mendapat arahan agar berpura-pura menerim acinta hariz. Lebih merumitkan apabila hariz melamar sara. apakah yang akan berlaku nanti ? adkah sara akan beritahu perkara sebenar ? atau sara akan berkahwin dengan hariz ? apa jadi dengan kekasih hariz ?

jangan lupa saksikan Drama Mr Boss Miss Stalker di TV 3 setiap juamaat hingga ahad jam 7 malam.

Sekian.

SENARAI PELAKON DRAMA MR BOSS MISS STALKER

sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post