SINOPSIS DRAMA SEKALI AKU JATUH CINTA !


SINOPSIS DRAMA SEKALI AKU JATUH CINTA I Drama baru ini mula di tayangkan selepas drama Ahli mesyuarat Tingkap . Drama Sekali aku jatuh cinta ini merupakan drama berkisar mengenai kehidupan seorang jururawat lelaki lakon kyle Shafiq. Berikut merupakan Sinopsis Drama sekali aku jatuh Cinta .
SINOPSIS DRAMA SEKALI AKU JATUH CINTA I
Gambar 

SINOPSIS DRAMA SEKALI AKU JATUH CINTA 

Kisah ini mengisahkan tentang kehidupan seorang jururawat lelaki yang bernama Johan . Dia baru sahaja menamatkan pengajiannya dalam bidang jururawat. Walaupun di ejek oleh kawan-kawan nya kerana kerjaya nya itu sering di lakukan oleh kaum perempuan , namun dia tetap berusaha sehingga berjaya.

Sementara menunggu konvokasyen, Ibu kepada johan meminta dia mencari kerja sebagai mengisi masa lapangnya. Namun satu hari, berlaku kemalangan di satu tempat. di dalam kemalangan tersebut johan menawarkan diri untuk merawat pesakit iaitu Tok Ayah . Johan bersungguh-sungguh kerana dia sudah jatuh hati dengan cucu tok ayah iaitu Izzati .

Setelah selesai menguruskan tok ayah di Hospital, dia terdengar yang tok ayah memerlukan seorang jururawat peribadi. Johan inginkan kerja itu kerana ingin mendekati izzati. Tetapi dia belum mendapat sijil jururawat lagi. Adakah Johan akan menipu Tok Ayah ? sama-sama saksikan di Tv 3 !

SENARAI PELAKON DRAMA SEKALI AKU JATUH CINTA


sekian .

Post a Comment

Previous Post Next Post