SINOPSIS DRAMA IMAM MUDAKU ROMANTIK I Drama baru yang akan di tayangkan pada awal ramadhan di Astro Oasis ini bertajuk Drama Imam Mudaku Romantik . Drama ini di bintangi oleh Pelakon hebat iaitu Syatilla Melvin dan Hisyam Hamid . Berikut merupakan Sinopsis Drama Imam Mudaku Romantik .

baca juga : Sinopsis Drama Lambaian Ramadhan .
                  Sinopsis Drama Assalamualaikum Cinta .


SINOPSIS DRAMA IMAM MUDAKU ROMANTIK
gambar myinfotaip.com

SINOPSIS DRAMA IMAM MUDAKU ROMANTIK 

Laila Khalisah seorang pemilik butik . Beliau mengimpikan seorang imam muda atau seorang ustaz untuk menjadi pasangannya . Kehadiran Faqih dalam hidup laila merubah segala-gala nya. Faqih juga seorang yang mudah mengambil hati pasangannya serta Romantik .

Satu kejadian yang berlaku di mana Faqih membuat kejutan kepada Laila dengan meletakkan kad love besar di hadapan keretanya . Laila Di sahkan Hamil anak kembar. Namun , kehidupan yang bahagia itu hanya bertahan sebentar sahaja .

Izham , Bekas tunang Laila cuba mangih cinta laila semula . Dia mula memfitnah Laila . Apa akan terjadi kepada keluarga Liala dan Faqih ? Mampukah dia menahan dan mempertahankan keluarganya ?

jangan lupa saksikaan Drama ini pada  6 jun di astro Oasis . Drama ini di tayangkan pada waktu solat terawih. dalam kemeriahan ramadhan yang kian terasa, jangan lah nanti ada yang ponteng solat terawih sebab nak tengok drama.rugi-rugi .

Sekian .

p/s : Hadiah ini mesti kaum perempuan suka kalau dia suka kucing . sebab dia comel . orang laki kena tau kalau korang minat kucing atau pun sebagai persiapan bila perlu . Apa ini ? jom tengok di sini .

Post a Comment

Previous Post Next Post