SINOPSIS DRAMA KETUPAT PALAS MR HANDSOME !

Sinopsis Drama ketupat Palas Mr Handsome | Drama baru yang menggantikan drama Mak cun 2 iaitu drama Ketupat Palas Mr Handsome sudah mulai menemui penonton di Saluran Tv 3 . Drama Lakonan Mira Filzah dan Fattah Amin ini bakal menjadi drama yang lain dari kebiasaan. Berikut merupakan Sinopsis Drama Ketupat Palas Mr Handsome .

KETUPAT PALAS MR HANDSOME !


Sinopsis Drama ketupat Palas Mr Handsome

Selepas memenangi satu pertandingan Mr Handsome dari sebuah majalah, Kruz yang merupakan anak orang kaya tidak mengetahui yang antara hadiah kemenangnya itu adalah dia perlu berkhidmat masyarakat di sebuah kampung .

Apabila tiba di lokasi, Kruz hanya akan berlakon berbuat khidmat masyarakat apabila ada kamera sahaja . Apabila mereka tidak shootting, dia akan menyurh pembantunya untuk membuat kerja-kerja tersebut.

Dia pula sibuk berjumpa dengan seorang gadis yang bernama Ayu . Pada masa yang sama, dia sudah jatuh hati dengan Ayu. Ayu pula seorang yang cerdik dan pandai dari segala aspek . akibat ada sedikit salah faham, Ayu merasakan yang Kruz hanya mahu mempermainkannya .

Apa yang akan berlaku kepada Ayu dan Kruz ? adakah kisah romantik antara mereka akn bermula ? jangan lupa saksikan Drama Ketupat Palas Mr Handsome Di tv3 setiap rabu sehingga Jumaat jam 9 malam. Jangan ponteng terawih tau ! :)

sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post