PERKARA MISTERI YANG PERNAH BERLAKU DI MALAYSIA !

PERKARA MISTERI YANG PERNAH BERLAKU DI MALAYSIA !  ||  Perkara pelik dan misteri yang berlaku di dalam negara kita saban tahun kita dengar . Kadang-kadang sampai tiada jawapan mengenai bagaimana perkara tersebut mampu berlaku di dalam negara kita. Satu perkara yang masih menjadi misteri buat rakyat malaysia adalah kehilangan pesawat MH 370 yang masih belum di jumpai sampai kini.

Kemana agaknya pesawat itu pergi sehingga hilang dari radar manusia . Semoga Allah pelihara mereka semua . Sedar tak sedar, ada banyak lagi kisah misteri yang berlaku di Malaysia . Korang pernah dengar mengenai kisah Ikan Duyung yang terdampar di Pulau Pinang Pada tahun 2006 ? walaupun ramai cakap benda itu sebagai FAKE .tetapi pelik sebab tak dapat liputan meluas di media .


PERKARA MISTERI YANG PERNAH BERLAKU DI MALAYSIA !


Pernah dengar tentang kes histeria di sekolah-sekolah di kelantan satu ketika sebelum bulan ramadhan tahun 2016 ? Ramai pelajar yang menjadi mangsa histeria tersebut . Korang tahu tak ada banyak lagi perkara misteri yang tidak terjawab dan ia  di sifatkan misteri kerana manusia tidak mampu berfikir mengenai apa yang berlaku tersebut.


Post a Comment

Previous Post Next Post