GARY TINGGALKAN RUNNINGMAN ! | Rancangan realiti kegemaran ramai iaitu Runningman telah bersiaran hampir memasuki 7 tahun . satu jangka masa yang panjang bagi sesebuah rancangan tv korea selatan tersebut . Ini kerana faktor utama yang menjadikan ia kekal sehingga hari ini adalah kerana rancangan runningman mempunyai peminatnya yang begitu ramai dari seluruh pelusuk dunia.

GARY TINGGALKAN RUNNINGMAN !

Agak menduka citakan apabila mendapat berita mengenai pemergian Gary salah satu anggota runningman secara rasmi akan berkuat kuasa mulai minggu hadapan. Gary mempunyai sejarah yang baik dengan runningman walaupun ramai yang menganggap ia hanya penyeri semata-mata tetapi gary mempunyai kelebihannya tersendiri dan telah terbukti dalam setiap episod runningman .

Gary telah membuat keputusan di mana dia terpaksa berhenti dari runningman kerana ingin fokus kepada bidang musicnya. Sebagai peminat, kita kena hormati keputusan beliau . hanya kenangan dengan gary akan di ingati. dan aku yakin lepas ini mungkin susah nak tengok gary dekat runningman dah walaupun sebagai guest .

Semoga Gary berjaya dengan musicnya dan cita-citanya yang mahu di kenali sebagai ahli musik bukannya pelawak . terima kasih gary untuk 6 tahun ini .Selamat maju jaya buat anda dari peminat runningman di Malaysia !

Sekian,

Post a Comment

Previous Post Next Post