KENAPA KENA TONTON FILEM INI SEBELUM MASUK 2017 ? || Tahun 2016 boleh di katakan tahun syurga atau nikmat kepada penggemar-penggemar kaki wayang di seluruh dunia . Beberapa buah filem yang di tayangkan sepanjang tahun ini merupakana antara filem-filem yang terbaik yang pernah di tayangkan. Itulah antara punca tahun 2016 adalah tahun yang unik kepada kaki wayang .

HOT FILM !

Masih berbaki beberapa hari sebelum menjelang tahun 2017 , ada beberapa filem lagi yang bakal di tayangkan di seluruh dunia . Senarai filem yang bakal di tayangkan ini menjadi sebutan ramai sehinggakan ada yang merancang untuk membeli tiket seawal permulaan tayangan filem-filem tersebut .

Filem-filem tersebut antaranya adalah creed assassin , moana dan banyak lagi filem . . Kesemua filem yang di senaraikan pasti mendapat tempat di kalangan hati penonton dan penggemar filem. antara filem yang di senaraikan di atas , aku tertarik nak tonton filem Moana ! sebab cerita kartun disney ! mesti best dan tidak menegcewakan.

KENAPA KENA TONTON FILEM INI SEBELUM MASUK 2017 ?

1. Jadi orang terawal menonton.
2. Menarik
3. Aksi
4. Filem hits atau pilihan ramai .

rugi gila kalau tak tonton filem yang akan di tayangkan ini. eksited pula aku kan. hehe selamat habiskan tahun 2016 dengan menonton baki filem yang bakal di tayangkan ini.

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post